
پس اگر نوزاد شما گریه می کند رفتاری طبیعی و گذاراست و دلیل بر بی کفایتی شما نیست. شاید مشکلی به وجود آمده است و شاید هم شما با انواع گریه ی نوزادان آشنا نیستید. در این مقاله به نقد و بررسی علل و انواع گریه ی نوزادان پرداخته ایم تا بهتر بتوانید گریه ی نوزادان خود را بشناسید.
گرسنگی علت اصلی گریه نوزاد
- خوردن دست ها
- خوردن لب ها
- هیجان داشتن و بی قراری
- چرخیدن به سمت دست شما وقتی که اقدام به نوازش صورت و بدن او می کنید.
هرگاه کودک شما گریه هایش با علائم بالا همراه بود بدانید که نوزاد شما گرسنه است. شما به عنوان یک مادر بهتر می دانید که در چه زمان هایی کودک شما گرسنه می شود و نیاز به شیر یا غذای کمکی دارد. تعداد دفعات وعده های غذایی نوزادان با افراد بزرگسال متفاوت است.
برای وعده های شیر دادن نوزاد خود زمان های مشخصی را در نظر بگیرید و هرگاه احساس کردید که نوزاد شما بی قرار است و بی دلیل گریه می کند شیر و یا غذای کمکی او را فورا حاضر کنید.
نیاز به خوابیدن
در نوزادان گریه کردن نوعی برقراری ارتباط است و نشان می دهد که کودک از شما تقاضایی دارد و یا مشکلی برای او به وجود آمده است که به کمک شما نیاز دارد. در حقیقت گریه کردن زبان نوزادان است.
پوشک کثیف یکی از علت های گریه نوزاد
دل درد نوزاد
در چنین شرایطی گریه تنها واکنش او در برابر این قضیه است. نوزاد نه تحمل درد دارد و نه می تواند برای والدین خودش توضیح دهد که دقیقا چه اتفاقی رخ داده است پس اگر کودک شما پس از صرف شیر و غذای خود بی قراری کرد و گریه های شدید او آغاز شد بدانید که مشکل مربوط به سیستم گوارشی او است .
در چنین شرایطی نوزاد را به آرامی به پشت بخوابانید و پاهای او را مانند حالت دوچرخه تکان دهید تا نفخ معده ی او از بین برود. همچنین می توانید با مشورت پزشک از شربت های ضد نفخ گیاهی نوزادان استفاده کنید.
اگر گریه ی نوزاد شما ادامه دار بود برای بررسی دقیق تر حتما به پزشک متخصص کودکان مراجعه کنید.