برای پیشگیری از عوارض بوتاکس این مقاله را قبل از تزریق بخوانید
دنیای مجازی و افرادی که از چنین روشی برای زیبایی صورت خود استفاده کرده اند بارها از عوارض بوتاکس سخن گفته اند و این چیزیست که ممکن است قبل از تصمیم به تزریق بوتاکس شما را کمی نگران و مضطرب کند. بیچشک در این مقاله به بیان پیشگیری از عوارض بوتاکس پرداخته و به شما خواهد گفت چه نکاتی را رعایت کنید تا تزریق بوتاکس بتواند زیبایی و جوانی را به چهره ی شما بازگرداند.
عوارض بوتاکس
پیشگیری از عوارض بوتاکس قبل از تزریق
1- بیان دقیق شرح حال به پزشک
برخی از بیماری ها و مشکلات زمینه ای می تواند تزریق بوتاکس را تحت تاثیر قرار دهد و باعث بروز عوارض متعددی شود. قبل از تزریق بوتاکس اطلاعات دقیق و درستی درباره ی سابقه ی بیماری ها و مشکلات قبلی خود بیان کنید و اگر از داروهای خاصی استفاده می کنید حتما آن را به پزشک خود اطلاع دهید. از جمله:
- بارداری و شیردهی
- بیماری های قلبی
- بیماری های خودایمنی
- بیماری های عصبی
- دیابت
- بیماری های عفونی از جمله ایدز
برای پیشگیری از عوارض بوتاکس بهتر است حتی مصرف ویتامین ها و مکمل های دارویی هم به اطلاع پزشک شما برسد. تزریق بوتاکس برای برخی افراد که دارای بیماری های خاصی هستند و یا از داروهای خاصی استفاده می کنند می تواند فوق العاده مشکل آفرین باشد.
شما قبل از تزریق بوتاکس باید به درستی با این علائم آشنا شوید و در صورت مشاهده ی چنین عوارضی پس از تزریق بوتاکس حتما به پزشک متخصص مراجعه نمایید. البته بسیاری از این عوارض قابل پیشگیری هستند و تا حد زیادی می توان آنها را کنترل و مدیریت کرد.
2- توقف مصرف برخی داروها قبل از تزریق بوتاکس
برخی ترکیبات دارویی وجود دارد که با تزریق بوتاکس می توانند تداخل شدیدی در بدن شما ایجاد نمایند. برای جلوگیری از عوارض بوتاکس بهتر است مصرف داروهای زیر را 2 هفته قبل از تزریق بوتاکس متوقف کنید.
- داروهای آلزایمر
- آنتی بیوتیک ها
- آسپرین
- وارفارین
- ایبوپروفن
- داروهای ضد انعقاد خون
- داروهای مرتبط با بیماری های قلبی و عروقی
- داروهای بیماری های عصبی
- داروهای گیاهی
- ویتامین و مکمل های معدنی
3- کنار گذاشتن نوشیدنی های الکلی
اگر تصمیم به تزریق بوتاکس دارید برای جلوگیری از عوارض بوتاکس بهتر است حداقل 1 هفته قبل از تزریق مصرف آن را کنار بگذارید چون مصرف مشروبات الکلی می تواند میزان کبودی ها و خونریزی های محل تزریق را نحو چشمگیری افزایش دهد.
آمادگی در روز تزریق بوتاکس
1- داروهای ضد استروئیدی و ضد التهابی
روزی که می خواهید برای تزریق بوتاکس به کلینیک مراجعه کنید داروهای ضد استروئیدی و ضد التهابی مانند استامینوفن و ایبوپروفن به همراه داشته باشید. زیرا ممکن است پس از تزریق بوتاکس دچار سردرد شوید و برای تسکین درد و التهاب خود می توانید هر 4 الی 6 ساعت از آنها استفاده کنید.
2- کیسه ی یخ
تزریق بوتاکس می تواند پوست شما را ملتهب کند و کبودی هایی از خود به جای بگذارد. برای جلوگیری از عوارض بوتاکس یخ بهترین گزینه است. برای پیشگیری از عوارض بوتاکس و ممانعت از گسترش التهاب و کبودی ها پس از تزریق بوتاکس می توانید چند تکه یخ را همراه خود برده و آنها را لای دستمال یا حوله قرار داده و بر روی پوست خود برای مدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید.
3- به همراه داشتن یک دوست
روزی که می خواهید برای تزریق بوتاکس اقدام کنید بهتر است یکی از دوستان یا اعضای خانواده تان کنارتان باشد. گاهی ممکن است پس از تزریق بوتاکس شما با عوارضی مثل سرگیجه یا تاری دید مواجه شوید که رانندگی یا راه رفتن را برای شما دشوار کند. در چنین شرایطی داشتن یک همراه می تواند کمک بزرگی برای شما باشد.
4- نخوابیدن
دراز کشیدن و خوابیدن بلافاصله پس از تزریق بوتاکس می تواند باعث حرکت و جابجایی آن در زیر پوست شود. پس زمانی را برای تزریق بوتاکس انتخاب کنید که تا 5 ساعت پس از آن بیدار هستید و نیازی به دراز کشیدن و خوابیدن ندارید. حوالی صبح تا ظهر بهترین زمان برای انجام تزریق بوتاکس است.
5- ورزش نکردن
پس از تزریق بوتاکس تا 24 ساعت تمامی ورزش ها و فعالیتهای بدنی خود را متوقف کنید و استراحت نمایید. بوتاکس برای جذب شدن به زمان نیاز دارد و انجام حرکات بدنی می تواند باعث حرکت و انتشار بوتاکس به سایر نقاط بدن شود.
6- پاک کردن آرایش پوست صورت
یکی از عوارضی که به کرات در مراحل پس از تزریق بوتاکس دیده شده ایجاد عفونت های پوستی است. برای پیشگیری از عوارض بوتاکس قبل از تزریق بوتاکس حتما پوست خود را کاملا تمیز کنید و بشویید تا هیچ اثری از آرایش و مواد چربی آرایشی مانند کرم ها بر روی آن باقی نماند.